Kvinnenes internasjonale bønnedag

Fredag 5. mars markere grupper og menigheter over hele verden, uavhengig av kirketilhørighet, Kvinnenes internasjonale bønnedag. Tema for årets arrangement er «Bygg på fast grunn». Hvert år fokuserer vi på et nytt land. I år er det øystaten Vanuatu i Stillehavet.
 
Kort om Kvinnenes internasjonale bønnedag:
Kvinnens internasjonale bønnedag ble startet av kvinner i USA i 1887. Bakgrunnen var nøden de så blant immigranter og etterkommere av slaver. I dag har bønnedagen komiteer i mer enn 170 land og regioner. Kvinnenes internasjonale bønnedag ønsker å knytte ulike raser og tradisjoner sammen i et tettere fellesskap, så de får økt forståelse for hverandre og bedre kan hjelpe og støtte hverandre gjennom bønn.

I Kviteseid møtes vi i Kviteseid Misjonskyrkje kl 18.00. Alle (damer) i alle aldrer og fra alle sammenhenger er velkommen!
«Syklonen Pam 13. mars 2015» er malt av Vanuatus mest kjente kunstner Juliette Pita (1964)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *