Nytt semester er i gang

Velkomen til eit nytt år i Kviteseid MIsjonskyrkje! 

Vi saknar felleskapet på Betel og er klare for å starte opp att med meir møteverksemd dette semesteret! 

Bønnemøta startar opp att kvar onsdag frå og med 23. august. 

Vårt første sundagsmøte blir sundag 3. september kl 18.00. Dette blir eit menighetsmøte der vi bruker tid på å snakke saman om kva vi treng/lengtar etter/ønsker oss for møta denne hausten. Vi blir veldig glade dersom så mange som mogleg har høve til å bli med her!  

Mot slutten av denne samlinga skal vi også ha eit kort ekstraordinært årsmøte for å velje revisor for dette årets rekneskap.  Vi kjem til å spørje ein kanditat på førhand til dette. Denne meldinga er formell innkalling til dette.

Velkomen! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *